Velkommen til Yoga med Louise

Velkommen til Yoga med Louise

Yoga i København

Find din indre og ydre balance på & uden for yogamåtten.

Yogatimer, workshops & biodynamisk kranio sakral behandling.

Yoga i København

Find din
indre balance både på og uden for yogamåtten.

Jeg tilbyder yoga, workshops, retreats & firmayoga .

Jeg tilbyder

Yoga for men

En yogatime som er ” kun for mænd” der er fokus på styrke, balance, åndedræt, smidighed i hofter, bækken og ben. Yogatimen er en blanding mellem yogaflow og åndedræt samt afspænding der skaber ro og overskud i krop, sind og åndedræt. Alle uanset erfaring med yoga er velkomne. Yogaklassen undervises hver tirsdag på Østerbro.

Se mere under klasser.

psoas yoga flow

 

En yogatime for dig som er nysgerrig på at bevæge dig somatisk, en yogatime for dig som er nysgerrig på at lytte til din krop og hvad din kalder på og længes efter. Yogatimen kombinerer min viden om psoas, åndedrættet og det at bevæge dig sansebaseret på yogamåtten og uden for yogamåtte. Det hele krydres med @coretools redskaber som jeg bruger til at understøtte kroppen, så kroppen føles holdt, støttet og mødt på yogamåtten. Alle uanset erfaring er velkomne.

Book & Se mere under klasser.


Skab balance og overskud hos dine medarbejder med et ugentlig yoga hold i firmaet.

Jeg tilbyder yogaklasser á 60. minutter & 75. minutters varighed. Priser er: 1350,- & 1550,- / ex moms, SKAT pålægger moms på yogaundervisning ved business to business.

Min undervisningsstil er Hatha Yoga og Yoga flow/vinyasana. I løbet af timen er fokus på både hele gruppen og de individuelle behov og udfordringer der kan være.

Alle yogahold undervises & planlægges ud fra dialog med jer. Hvis I vil vide mere så kontakt mig på mail@yogawithlouise.dk eller på tlf: 26131975

Yoga Workshops

I løbet af 2024, underviser jeg forskellige workshops.

Jeg underviser workshops i Peri -menopause og menopause både online og på Østerbro.

Disse workshops er for kvinder der er midt i 30´erne og op til 60 plus og som oplever peri-menoupause og eller er i menopausen og som ønsker at finde hoved og hale i hvad der sker med både krop og hoved i en tid i ens liv, der kan give udfordringer vi både taler om og ikke taler om.

Workshoppen igennem vil der være fokus på teori og afklaring af hvad peri – menopause og menopause er og IKKE er.

Der vil være fokus på bevægelse, dit åndedræt og konkrete teknikker du kan gøre og bruge i din dagligdag for at lindre de symptomer du måtte opleve som kvinde i pre- menopause og menopause.

Workshops i Aalborg: I samarbejde med Birgitte Helweg underviser jeg workshops i Aalborg, workshoppenes tema er: psoas, restorative stillinger, yoga-nidra og det smukke fællesskab der opstår når vi kvinder mødes og bevæger sammen.

Du kan se mere og booke din plads/pladser under klasser.

 

Pregnancy yoga

A pregnancy yoga class focuses on strengthening your body through yogaposes, breathing and deep awareness on how you move wisely. Pregnancy yoga is all and especially for women with neck and shoulder soreness, neck tension and back pain.

The yoga programme is also good if you experience soreness in your lower back, spine and a lack of energy.

Yoga for pregnant women is beneficial if you feel stressed and tired, and is for anyone who wants to spend time bonding with their baby and body during pregnancy. Everyone is welcome regardless of experience.

I offer pregnancy yoga in Østerbro – Copenhagen.

Se mere under klasser.

Biodynamisk kranie sakral behandling er ren næring & balsam til din krop, dit nervesystem og dit åndedræt.

Jeg er uddannet hos behandler hos KST institutet og har igennem de sidste 10 år arbejdet som doula, hvor jeg har ydet min hjælp til kvinder og par ved deres fødsel. Ved siden af har jeg undervist i yoga. 

Selve behandlingen foregår med tøjet på, hvor du ligger godt og behageligt på en massagebriks. 

Behandlingen indbyder til en følelse af, at blive holdt og støttet, så dit nervesystem, din krop og dit åndedræt kan få lov til at falde helt til ro. 

Kroppen vil for en stund opleve en pause og en ro, som du også får, når du sover og er i REM søvn. Det er muligt at du falder i søvn, ligesom det er muligt at du slapper af.

Din krops visdom og behov for at blive næret og få omsorg bliver mødt og hørt og det at få en pause fra daglige gøremål, tankemylder og ømhed og gener opstår.  

Behandlingen er for alle der eventuelt; Oplever tankermylder, hovedpine, stress symptomer, nakke og ryg gener og for dem som ønsker at give kroppen en rar pause. 

Pris: 725,-

Alle behandlinger foregår på Østerbro – København. Kontakt og book behandling her: kontaktformularen.

Book en yogatime

Kontakt

EMAIL ADRESSE

FORNAVN

EFTERNAVN

Emne

BESKED