Velkommen til Yoga med Louise

Velkommen til Yoga med Louise

Yoga i København

Find din
indre balance både på og uden for yogamåtten.

Jeg tilbyder yoga, workshops, retreats & firmayoga .

Yoga i København

Find din
indre balance både på og uden for yogamåtten.

Jeg tilbyder yoga, workshops, retreats & firmayoga .

Jeg tilbyder

Yoga for men

Yogatime med fokus på yoga for mænd. Der bliver arbejdet med balance, styrke, hofte mobilitet, ryk og skuldre samt åndedrættet. Jeg tilbyder yoga for mænd Østerbro København.

Se mere under klasser.

psoas yoga flow

 

Psoas flow fokuserer på hele kroppen og sjælen gennem blide bevægelser med særlig fokus på flow og åndedræt. Der vil blive fokuseret på hænder og fødder. Alle er velkomne.

Se mere under klasser.


Vær´med til at skabe velvære,balance og overskud hos dine medarbejder med firmayoga. Alle yogahold & forløb skabes ud fra jeres behov og efter dialog. Det er videskabligt bevist at 60 minutter ugentlig yoga nedsætter sygefravær, stress og ryg – gener. Kontakt mig via kontaktformularen.

Yoga WorkshopsWorkshops er hvor du sætter tid af til dig selv, din krop, dine behov og til at komme et skridt dybere ind i yoga, bevægelse og bevidsthed om dit åndedræt.  Der kræves ingen erfaring, men en nysgerrighed på at bevæge sig, mærke kroppen og på at dig tage sig tid til at fordybe dig og gøre noget godt for dig selv.

I 2023 faciliterer jeg en  nytårsworkshops, hvor vi sammen siger farvel til forhenværende år og goddag til 2024. Der vil være fokus på kreativitet, skriveøvelser, og fokus på psoas og åndedræt. En dag hvor vi spør´os selv om hvad vi længes efter og ønsker mere af og ikke mindst hvordan vi manifesterer det.

I 2024 har jeg workshops for kvinder i overgangsalderen, samt peri – menopause. Det er en workshop hvor vi blander konkret viden og know how om overgangsalderen og ikke mindst krydder det hele med nærende bevægelse, balance, yogaflows og psoas og endelig ro & hvile som kvindekroppen har så meget brug for i tiden før ( peri – menopause og efter overgangsalderen)

Se mere under klasser

Yoga for Women

I efterfødselsyoga er der fokus på din krop, efter du er blevet mor. Kroppen skal behandles nænsomt, kærligt og så skal din krop have velvære, så du har overskud til at være der for din baby. I mine timer har jeg fokus på yoga, bevægelse og det at skabe kontakt til dit åndedræt. Der bliver fokuseret på dine hofter, din mave, din core, din balance og dine styrker, mens du balancerer en ny hverdag med baby.

Se mere under klasser.


Enetimer og forløb, er for dig der vil dykke ned i et yogaprogram, som er specielt designet til dig og det du har behov
for. Jeg har erfaring med at undervise både mænd og kvinder. Jeg har blandt andet erfaring med at sammensætte
yogaforløb der skaber balance, overskud og velvære i kroppen.
Send mig en mail hvis du vil vide mere eller skriv til mig i kontaktformularen.

Book forløb.

Pregnancy yoga

I en yogaklasse for gravide er der fokus på at styrke din krop ved hjælp af åndedrættet.
Gravidyoga er for dig med nakke og skulder-ømhed, nakkespændinger og rygsmerter.

Forløbet er godt hvis du oplever ømhed i lænd, rygsøjle og mangler overskud.

Yoga for gravide gavner hvis du føler dig stresset og presset, og er for alle som gerne vil bruge tid på at komme i kontakt med baby og krop under en graviditet. Alle er velkomne uanset erfaring.

Jeg tilbyder gravidyoga i København. Se mere under klasser.

Denne behandling er ren næring til din krop, dit nervesystem og en mulighed for at give kroppen en omsorgsfuld pause.

Biodynamisk Cranial Sacral er for alle og især for dig der oplever hovedpine, smerter i nakke, bækken, skuldre og ryg – og måske har en følelse af rastløshed og søvnproblemer.

Jeg har erfaring med at behandle både kvinder og mænd, samt gravide der har behov for at få ro, omsorg og hvile i løbet af graviditeten. 

Book din behandling og ta´kontakt via link. 

the contact form.

rebozo treatmentRebozo er en blid behandling med et tørklæde, der bliver svøbt omkring din krop, din hofter, dit bækken og din lænd.
Med rebozo tørklædet og med mine hænder, både vugger jeg og strækker blidt din krop, hofter og bækken.

I selve behandlingen er der fokus på at skabe plads i din krop, der er fokus på at du føler velvære og at du mærker et meget nænsomt stræk af dine ligamenter.

Jeg har stor erfaring med at bruge rebozo tørklædet til at lindre på ømhed i lænd, bækken og hofter. 

Enhver behandling indledes med en kort snak for at få overblik over dit behov og afsluttes med en dyb afspænding.

Jeg har været med til at arrangere de første Spinningbabies workshops i Danmark, for både doulaer, jordemødre og fagfolk, jeg har været med til talrige workshops i spinningbabies.com for fagpersonale på forskellige hospitaler i Region hovedstaden.

Book din behandling ved at skrive til dig: mail@yogawithlouise.dk

Book en yogatime

Kontakt

EMAIL ADRESSE

FORNAVN

EFTERNAVN

Emne

BESKED